Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
2010 szeptember 04, 09:32:45 pm
Fegyvernek Nagyközség Fórum
|
Fegyvernek Nagyközség Fórumai
|
Közérdekű fórumok
(Moderátor:
Kisfatesz
) |
Közmeghalgatások,gyűlések
Oldalak: [
1
]
« előző
következő »
Nyomtatás
Szerző
Téma: Közmeghalgatások,gyűlések (Megtekintve 1556 alkalommal)
mennyus
Newbie
Közmeghalgatások,gyűlések
«
Dátum:
2007 március 12, 03:00:20 pm »
Szerintem jó lenne,ha ezeket az üléseket mondjuk hét végén tartanák amikor azok is el tudnának menni akik a hét többi napján dolgoznak.
Főleg azok az emberek akiknek a munkahelyük nem fegyverneken van.
És akkor talán itt se volna akkora mocskolódás.
Dehát valohol ki kell nyilvánítani az embereknek a nemtetszésüket,elvégre demokrácia van.
Na persze semmi garancia nincs arra,hogy ha ott is van valaki a gyűléseken akkor meg is hagatják a kérdését.
De talán,és talán válaszolnak is rá.
Naplózva
mennyus
Newbie
Válasz: Közmeghalgatások,gyűlések
«
Válasz #1 Dátum:
2007 március 22, 08:43:34 am »
Látom sokan megtekintették az előző hozzászólásomat,válasz még sem érkezett.
Halgatás,beleeggyezés?
Naplózva
antinarancs
Newbie
Jr. Member
Válasz: Közmeghalgatások,gyűlések
«
Válasz #2 Dátum:
2007 március 23, 04:34:21 pm »
Üdv!
Szerintem is jó ötlet lenne, ha hétvégén lenne a közmeghallgatás, de már hallom az ellenzőit, hogy a hétvége nem "hivatalos" programokra való, hanem pihenni, meg ilyesmi. Abban is igazad van, hogy demokrácia van, éppen ezért kéne a közmeghallgatáson résztvevőknek is ehhez alkalmazkodni. Mire gondolok? Hogy akit a köz megvállasztott képviselőnek, az üljön is ki az asztalhoz a többiek közé, és ne csak a tiszteletdíj átvételekor legyen képviselő. Aztán. A lakosság, akik megtisztelik a részvételükkel a rendezvényt, nos nekik se ártana egy kis fejtágító. Ugyanis egy ilyen közmeghallgatásnak jogszabályban(!) rögzített menete és formulája van. Ha tehát, a közmeghallgatás témája X és Y dologról szól, akkor ott nem lehetne Z dologról - sajnos sokszor ordítva - tárgylást kezdeményezni. Hanem van mindenkinek - gondolom én - olyan ismerős képviselője, akinek elmondhatja, hogy mi mindent szeretne még a köz előtt megbeszélni, a képviselő asszony vagy úr pedig kezdeményezi ennek a napirendbe való felvételét. Szóval demokráciában ez így működne.
Naplózva
gilisznyó
Newbie
Re: Közmeghalgatások,gyűlések
«
Válasz #3 Dátum:
2010 július 21, 06:28:37 pm »
Azt hiszem nem vagyok egyedül, aki a helyi önkormányzati ülés anyagát az interneten próbálom nyomon követni. Most azonban úgy tűnik, hogy MÁJUS óta még ebből is ki vagyunk rekesztve, mivel egyetlen sor sincs nyilvánosságra hozva az esetleges napirendi pontokról. Lehetséges, hogy azért mert a tárgyalt témák csak az önkormányzati képviselőkre tartoznak??? Vagy talán ezek az anyagok titikosak??? Vagy talán nincs elég alkalmazott, aki ezeket az anyagokat elkészitené
Naplózva
nagymama
Newbie
Re: Közmeghalgatások,gyűlések
«
Válasz #4 Dátum:
2010 július 25, 07:28:54 pm »
Gilisznyó !
Én is szerettem volna elolvasni a testületi üléseken készült jegyzőkönyveket.Szertném tudni,hogy a választott képviselőink közül kik azok akik a lakosság érdekeit lépviselik.Melyik képviselő érdemes arra,hogy október 3.-án a helyhatósági választásokon ismét bizalmat szavazzunk neki,nekik.Azok pedig akik csak un "érdekképviselők"NE kerülhessenek be a képviselő testületbe.
Naplózva
Oldalak: [
1
]
Nyomtatás
« előző
következő »
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Fontos tudnivalók
-----------------------------