TRV ZRT

Várható vízhiány

Tájékoztató

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy Fegyvernek településen 2024.05.02-án 13:00-17:00 között a Szent Erzsébet út 176. szám alatt újonnan épülő óvoda ivóvízbekötése és közterületi tűzcsap létesítése kapcsán történő munkavégzés miatt, Fegyvernek település teljes elosztóhálózatát érintő vízhiányra lehet számítani a megjelölt napon.

Segítő közreműködésüket és türelmüket köszönjük!

Címke: 

A TRV Zrt. tájékoztatója karbantartási munkálatokról

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy Fegyvernek településen 2024. február 13-án, 8.00 - 14.00 óra között karbantartási munkálatokat végez a hidroglóbusz tisztítása kapcsán.
 
A karbantartási munkavégzés során Fegyvernek település teljes elosztóhálózatát érintő nyomáscsökkenésre, valamint vízhiányra lehet számítani az érintett napon. 
 
Segítő közreműködésüket és türelmüket köszönjük!

TRV Zrt. tájékoztatója

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy Fegyvernek településen 2024. január 30. 10:00 – 16:00 között termelő cső cserét végez a 6. sz. B-34-es kútnál. 
 
A felújítási munkavégzés során Fegyvernek település teljes elosztóhálózatát érintő nyomáscsökkenésre, valamint vízhiányra kell számítani az érintett napon. 
 
Segítő közreműködésüket és türelmüket köszönjük!

Tájékoztató karbantartási munkák elhalasztásáról

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatja a Tisztelt Felhasználókat, hogy a Fegyvernek városában mai napra tervezett karbantartási munkák átmenetileg elhalasztásra kerülnek, így a mai napon az előzetesen meghirdetett vízszolgáltatás szüneteltetésre nem kerül sor.

Címke: 

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatója

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. tájékoztatja ügyfeleit, hogy Fegyvernek településen 2022. 04. 06 - 2022. 04. 30. közötti időszakban a technológia elemein (szűrők, tároló, hidroglóbusz) és az elosztóhálózaton mosatást és fertőtlenítést végez.

A munkavégzés során nyomáscsökkenést, a víz ízében, színében eltérést tapasztalhatnak az egyes településrészeken. Ezen reakciók nem károsak közegészségügyi szempontból, de a víz elszíneződése, szaghatása esztétikai problémákat okozhat.

Ennek megszűntetése érdekében kérjük a problémát jelezni szíveskedjenek, hogy kollégáink azt mielőbb megszűntethessék.

Elérhetőség: 80/205-157 1. mellék

Segítő közreműködésüket és türelmüket köszönjük!

Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt.

 

Címke: 

Oldalak