hulladékszállítás

Szelektív- és zöldhulladék-szállítási időpontok 2019-ben

Az NHSZ Tisza Nonprofit Kft. a szezonális zöldhulladék szállítás mellett 2019-ben is biztosítja a házhoz menő szelektív hulladékszállítást a családi házas ingatlantulajdonosok részére, az Országos Hulladékgazdálkodási Tervnek megfelelően.

A hulladékszállítási időpontokról szóló tájékoztató letölthető az alábbi linkre kattintva:

Hulladékszállítási tájékoztató

Share/Save

Szelektív hulladékszállítás

2018. január 26-tól az NHSZ Tisza Nonprofit Kft.látja el Fegyvernek településen a hulladékszállítást, melynek keretében a szezonális zöldhulladék szállítás mellett a házhoz menő szelektív hulladékszállítást is biztosítja a családi házas ingatlantulajdonosok részére, az Országos Hulladékgazdálkodási Tervnek megfelelően.
 
ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS:
A zöldhulladék szállításnál változás, hogy az új közszolgáltató nem biztosít erre a célra külön zsákot. A továbbiakban a kizárólag  átlátszó zsákban kihelyezett kerti zöldhulladék és az a max. 1 m hosszú, kötegelt metszési hulladék kerül elszállításra, mely nem dróttal van átkötve. A kihelyezett zöldhulladékok mennyisége ingatlanonként max. 2 X 120 liternek megfelelő mennyiség/alkalom lehet.  Kérjük Önöket, hogy a zöldhulladékokat reggel 7 órára helyezzék ki az ingatlan elé! Továbbá tájékoztatjuk, hogy az adott napokon csak a zöldhulladékot tartalmazó zsákok kerülnek elszállításra. Azt a zsákot, ami egyéb hulladékot is tartalmaz, nem szállítják el!
 
Zöldhulladék szállítási ütemterv:
Járat Szállítás Jan. Febr. Márc. Ápr. Máj. Jún. Júl. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec.
1-es gyűjtőjárat zöld havonta csütörtök       12 10 7 12 16 13 11 15  
2-es gyűjtőjárat zöld havonta péntek       13 11 8 13 17 14 12 16  

 

SZELEKTÍV SZÁLLÍTÁS:

A szállítás napján a szelektív gyűjtőedényt az ingatlan elé szükséges kihelyezni, reggel 7 órára. Az edény nem kerül leürítésre, ha a tiltólistán szereplő hulladék is van benne.
 

Szelektív szállítási ütemterv:

Járat Szállítás Jan. Febr. Márc. Ápr. Máj. Jún. Júl. Aug. Szept. Okt. Nov. Dec.
1-es gyűjtőjárat sárga havonta csütörtök 4 1 1, 29 26 24 14 19 23 20 18 22 20
2-es gyűjtőjárat sárga havonta péntek 5 2 2, 30 27 25 15 20 24 21 19 23 21
1-es gyűjtőjárat utcái:
Árvácska, Bartók, Bem, Boróka, Brigád, Budai Nagy A., Csillag, Előre, Gyöngyvirág, Hunyadi, Liszt Ferenc, Martinovics, Munkácsy M., Nefelejcs, Orgona, Platán, Rezeda, Rozmaring, Szegfű, Szent Erzsébet 1-51, 6-74, Szivárvány, Temető, Torony, Tulipán, Verseny, Viola
Szapárfalu: Ady Endre, Angolkert, Asztalos, Berényi, Deák Ferenc, Fő út, Kápolna, Kastély-köz, Katona, Kodály, Kun Farkas tér, Móricz Zs., Nyiszper F., Rákóczi F., Szent Vendel
 
2-es gyűjtőjárat utcái:
Árany J., Árpád, Bacsó B, Bajcsy-Zs., Bocskai, Boróka, Béke, Damjanich, Dankó, Dobó, Dózsa Gy., Frankel L., Gárdonyi G, Gát, Kiss J. Altábornagy, Kossuth, Gyóni G., Hársfa, Lelovich, Hay, Jávorka Sándor, József A., Lehel, Marx K., Petőfi, Rózsa, Schönherz Z., Engel, Szántó K., Szent Erzsébet 53-239, 74/A-248, Szondi Gy, Táncsics, Tópart, Vajda, Víztorony, Vörösmarty, Zagyi I, Zárt kert út, Zrínyi M.
 
 
A kommunális hulladék gyűjtési napja: hétfő, és kedd.
 
Az üveghulladékot az alábbi helyszíneken lévő gyűjtőszigeteken lehet elhelyezni:
 • Szent Erzsébet út 187.( Frankó Diszkont  parkolója melletti terület)
 • Szent Erzsébet út 168.(COOP ABC- Bajcsy Zs. úti parkoló melletti közterület)
 • Szent Erzsébet út 31. (COOP ABC előtti közterület)
 • Fő út 30. (COOP ABC melletti közterület- Kiserdő köz felől)
 • Móricz Zs. út 1/d (Önkormányzati ingatlan melletti közterület)

Lomtalanítás évente egy alkalommal előre meghirdetett időpontban, a kommunális hulladékgyűjtés napján.

A helyi információs pont továbbiakban is: a Fegyverneki Városüzemeltetési Iroda székhelyén, a Szent Erzsébet út 175. szám  alatt működik!

Hulladékszállítással kapcsolatos panaszbejelentés telefonszáma: 06-59-510-011 (8-as mellék)

 

Share/Save

Tájékoztató hulladékszállításról

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosokat, hogy a megnövekedett számú ürítendő hulladékgyűjtő edények miatt a Fegyverneken át kellett szervezni az ürítési körzeteket. Továbbra is megmarad a hétfői egy és a keddi két gyűjtő járat, azonban az alábbi ingatlanokon a hulladékszállítás a keddi napokon fog megtörténni a korábban megszokott hétfői szállítási nap helyett 2017. április 01-től:
 • Boróka út
 • Dózsa György út 85-től-157-ig, 102-től-162-ig
 • Frankel Leó út
 • Kiss János Altábornagy út
 • Lelovich György út
 • Táncsics Mihály út 1-től-47-ig, 2-től-44-ig
A fenti utcákban a szelektív és zöldhulladékok elszállítása is keddi napon fog történni. Az esetleges kezdeti kellemetlenségek miatt a Tisztelt lakosok megértését kérjük.
-Törökszentmiklósi Kommunális-
-Nonprofit Szolgáltató Kft.-
Share/Save

Tájékoztatás hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról

Tájékoztatjuk Fegyvernek Város Lakosságát, hogy a települési szilárd hulladék gyűjtésére, elszállítására irányuló közszolgáltatást az Önkormányzattal kötött közszolgáltatási szerződés alapján 2016. május 1-től a Törökszentmiklósi Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft. (ügyfélszolgálat elérhetősége: 06-56/590-640, honlap: tmkom.hu) látja el.
 
A hulladékszállítási napok az alábbiak szerint változnak:
 
A régi 3-as és 4-es körzet szerinti ingatlanok esetében:
Minden héten HÉTFŐI napon (ünnepnapokon is) reggel 7:00-ig kérjük kihelyezni a kommunális hulladékgyűjtő edényt, vagy a gyűjtőedény biztosításáig a zsákban gyűjtött hulladékot.

A régi 1-es és 2-es körzet szerinti ingatlanok esetében:
Minden héten KEDDI napon (ünnepnapokon is) reggel 7:00-ig kérjük kihelyezni a kommunális hulladékgyűjtő edényt, vagy a gyűjtőedény biztosításáig a zsákban gyűjtött hulladékot.

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés és a zöldhulladék gyűjtés soron következő szolgáltatási napjairól a Közszolgáltató által kiadott mellékelt tájékoztatókban találnak bővebb információt, melyet alább olvashatnak.
 
Fegyvernek Város Önkormányzata
 
Share/Save

Szelektív hulladékgyűjtés

Tisztelt Ügyfelünk!
 
Tájékoztatjuk, hogy a KEOP-1.1.1/C/13-2013-0015 számú projekt keretein belül a Szolnok Térségi Regionális Hulladékgazdálkodási Rendszer fejlesztésére kerül sor, mely összesen 24 települést érint, köztük Fegyvernek Várost. 
A projekt konkrét célja a környezetterhelés csökkentése a hazai jogszabályok és az uniós irányelvek figyelembevételével. 
A megvalósítás egyrészt házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszer fejlesztésével, kiépítésével, az ehhez szükséges eszközök - többek között 120 literes és 1100 literes edényzet, valamint begyűjtő járművek– beszerzésével valósul meg. Továbbá a kommunális hulladék hatékonyabb kezeléséhez alkalmas eszközök is beszerzésre kerülnek.
A „házhoz menő” szelektív hulladékgyűjtési rendszer többek között a sárga fedelű 120 literes műanyag hulladékgyűjtő edények kiosztásával valósul meg.
A „házhoz menő” gyűjtés során külön a sárga fedelű 120 literes edényben gyűjthetők a tiszta, szennyeződésmentes csomagolási hulladékok (műanyag, papír, italos karton, fém csomagolási hulladékok). 
 
Az elkülönítetten gyűjtött hulladékok begyűjtése továbbra is a települési hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatás részét képezi, és a szolgáltatás díját a hulladékszállítási díj tartalmazza.
 
Az edények lakossághoz történő eljuttatásáról, a szolgáltatás beindításáról későbbiekben nyújtunk tájékoztatást a www.fegyverenek.hu és Fegyvernek Város hivatalos facebook oldalán! 
 
-NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.-
 
 
Share/Save