Teniszpálya foglalás

TENISZPÁLYA FOGLALÁSÁRA, HASZNÁLATÁRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK:
 
Kedves Tenisz-barátok!
 
Tájékoztatlak benneteket, hogy az előző évhez hasonlóan a teniszpálya foglalására lehetőségetek van, amit szeretnénk, ha minél többen kihasználnátok. A pálya felújításra került a tavasszal, így újra várja a tenisz-kedvelőket. 
 
A teniszpálya foglalása és használata a következőképpen történhet:
 
  • A fegyvernek.hu honlapon megtaláljátok a pályafoglalás jelenlegi állapotáról a táblázatot, amely szerint tudtok dönteni arról, hogy mikor szeretnétek használni. A foglalás történhet előre meghatározott időpontban, akár 1-2 hétre előre is, de akár 1 nappal vagy 1-2 órával az igénybevétel előtt, de a pályahasználatról minden esetben tájékoztatni kell a megadott telefonszámokon az adott személyek egyikét, így nem fordulhat elő, hogy egyszerre többen is azonos időpontban jelennek meg a pályán. A teniszpálya kulcsa szintén e személyektől lehet elkérni és a pályahasználat után visszajuttatni. Az időpont ismeretében a foglalás történhet az alábbi telefonszámokon: 
  • 06 20/417-1830 Schultz Ferencné (Marika)
  • 06 30/389-5777 Herman József
A foglalási táblázatot naponta 9 óráig frissíteni fogjuk!!
  • A teniszpálya használatának díja 1 óra időtartamra: 
a.) 3.000,- Ft tagdíj befizetése esetén 200,- Ft/fő,
 
b.) Egyéb esetben 500,- Ft/fő,
amely összeget szintén a fent említett személyeknek kell fizetni a pályahasználatot követő napon, de legkésőbb a pályahasználatot követő hét első munkanapján a Polgármesteri Hivatal (5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171.) 1. sz. irodájában. A pályahasználati díjat mindenki köteles megfizetni, aki igénybe vette a pályát!!!
  • Kérek mindenkit, hogy a teniszpályát csak rendeltetés szerűen használjátok, a pályára kerékpárral ne menjetek be és a focizásra is két műfüves, illetve a hátsó füves pályát tudjátok igénybe venni. Szeretnénk, ha a teniszpálya minősége minél hosszabb ideig megfelelő állapotú maradna azok számára, akik ténylegesen megszerették ezt a sportot. 
Kérlek és biztatlak benneteket, hogy minél többen próbáljátok ki ezt a sportot és aki már játszott, garantáltan meg fogja kedvelni.