Szennyvízberuházás

Csatlakozás szennyvízcsatorna rendszerhez

Tisztelt Fegyverneki Lakosok!
 
Ezúton szeretnénk ÚJRA felhívni az ingatlantulajdonosok, figyelmét arra, hogy aki rácsatlakozott a csatornarendszerre bejelentési kötelezettsége van a Tiszamenti Regionális Vízművek ZRT. felé, hogy munkatársaik át tudják venni JEGYZŐKÖNYVVEL a csatornarákötéseket! 
Azon ingatlan tulajdonosok, akik hitelt érdemlően nem tudják igazolni, hogy rácsatlakoztak a hálózatra talajterhelési díj fizetésére kötelesek. A talajterhelési díj mértéke: 1800,-Ft/m3.
 
A díj megállapítása a Tiszamenti Regionális Vízművek ZRT. adatszolgáltatása alapján történik 2017 tavaszán.
 
Kérjük Önöket amennyiben még nem jelentették a szolgáltató felé, hogy rákötöttek a csatornahálózatra azt mielőbb tegyék meg!
 
-Fegyvernek Város Önkormányzata-
 
Share/Save

Csatornázási tájékoztató

2015. április 22-től a településen az összes elkészült csatornaszakaszon lehetősége van az ingatlantulajdonosoknak a szennyvízhálózatra rákötni.
A mellékelt helyszínrajzon megtekinthetők az érintett szakaszok (kattintson a képre és eredeti méretében letölthető).
Kérjük azon ingatlantulajdonosokat, akik az élőre kötést megvalósították 3 munkanapon belül szíveskedjenek bejelenteni, pontos név és cím megjelölésével:
 
Fegyverneki Városüzemeltetési Intézmény
személyesen: 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 175. alatti irodában, vagy
telefonon: 06-56/556-018 telefonszámon, vagy
 
Share/Save

Tájékoztatás

Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Fegyvernek településen a Kossuth, Hunyadi, Schönherz, Engels, Temető, Torony, Orgona, Viola, Árvácska, Gyöngyvirág, Nefelejcs, Rezeda, Martinovics, Bocskai, Munkácsi, Platán, Szivárvány, Csillag, Gyóni G., Szegfű, Tulipán és Rozmaring utcákban 2014. május 9-én 8.00 órától 12.00 óráig  szennyvízberuházás keretein belül megvalósuló ivóvízbekötési munkálatok miatt az ivóvízszolgáltatás szünetel. Megértésüket köszönjük!

Share/Save

Oldalak