lakossági fórum

Hirdetmény

A RODEN Mérnöki Iroda Kft. (1089 Budapest, Villám u. 13.) 2014. november 4-én 17:00 órai kezdettel előzetes egyeztetést tart az M4 autópálya Fegyvernek-Püspökladány közötti szakasz engedélyezési tervének tárgyában, melyre tisztelettel meghívja az érintett földtulajdonosokat, földhasználókat és az érdeklődő lakosságot.

A tájékoztatás helye: Fegyverneki Polgármesteri Hivatal Házasságkötő terme

 
Az előzetes egyeztetés témája:
A RODEN Mérnöki Iroda Kft. tájékoztatása az M4 autópálya várható nyomvonaláról a Fegyvernek-Püspökladány közötti szakasz tervezése kapcsán.
Az M4 autópálya szakasz nyomvonalának tervezését lebonyolító cég képviselői felé az érintettek megtehetik javaslataikat, kérdéseket terjeszthetnek elő. 
 
Fegyvernek, 2014. október 30.
Fegyvernek Város Önkormányzata
Share/Save

Lakossági fórum

Fegyvernek Város Önkormányzata lakossági fórumot tart a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. megbízásából Fegyvernek Város közigazgatási területén sorra kerülő szénhidrogén telepeket kutató 3D szeizmikus mérések végzéséről.
A fórum helye: Fegyvernek Polgármesteri Hivatal Házasságkötő terme
Időpont: 2014. október 2., 17. óra

A fórumon a kutató 3D szeizmikus mérésekkel kapcsolatos hatósági és kezelői egyeztetéseket végző TDE Service Kft. és a geofizikai méréseket végző Geofizyka Torun gazdasági társaság munkatársai tartanak tájékoztatót az elvégzendő munkákról, a felmerülő károk megelőzéséről és azok csökkentéséről.

Tatár László polgármester
s.k.

Share/Save